Retourneren/ruilen - WannaWonders
Retourneren/ruilen - WannaWonders
15642
page-template-default,page,page-id-15642,theme-bridge,bridge-core-2.8.3,woocommerce-no-js,yith-wcan-free,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Retourneren/ruilen

Je kunt je bestelling kosteloos en zonder opgave van reden kosteloos annuleren. Vanaf het moment dat de bestelling verzonden is, is annuleren niet meer mogelijk, maar natuurlijk mag je nog wel retourneren. Je hebt als klant recht op een deugdelijk product. Mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, of om een andere reden, dan kan het artikel geruild of geretourneerd worden. De verzendkosten daarvan zijn voor eigen rekening.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te ruilen of te retourneren. We vragen je voorafgaand aan het ruilen/retourneren contact op te nemen via het retourformulier. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren in de verpakking binnen 14 dagen na retour/ruil melding terug. Voeg hierbij de originele factuur met daarbij ingevuld de reden van retour en het rekening nummer waarop het aankoopbedrag kan worden teruggestort. De retourzending moet voldoende gefrankeerd zijn en het risico van verzenden ligt bij de klant. Stuur dit naar:

WannaWonders
Megenstraat 8
6824AJ Arnhem

Zodra we de retourzending ontvangen hebben, zullen we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten op het door u aangegeven rekeningnummer. Dit bedrag is exclusief verzendkosten.

Retourformulier

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Bestelnummer (verplicht)

    Reden van retournering