Over ons | WannaWonders
2
page-template-default,page,page-id-2,cookies-not-set,woocommerce-no-js,yith-wcan-free,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Over ons

WannaWonders heb ik opgericht met het idee een winkel aan huis te bieden. Een winkel om ten alle tijden naar toe te gaan, voor een cadeautje of om een product te kunnen kopen, waar jij zelf of je gezin iets bruikbaars aan heeft.

Zelf heb ik een gezin met twee dochters. Ik merk dat bij het aankleden van je huis het toch handig is dat leuke producten ook functioneel zijn. Maar met name andersom. Een functioneel product mag een bijzondere en leuke uitstraling hebben.

WannaWonders is  een webwinkel waar je een breed assortiment aan trendy en hippe cadeauartikelen en/of hebbedingen kunt vinden. Functioneel met een bijzondere uitstraling, voor binnen- en buitenshuis.

Het assortiment bestaat voornamelijk uit ‘wannahaves’ afgestemd op de laatste trends, maar ook de hippe commerciële wanna’s die we allemaal willen hebben. Denk hierbij aan opbergers, maar ook aan producten om een feestje aan te kleden of om de kinderen bezig te houden. Kortom: allemaal producten die binnen mijn ‘wannaWonders’ concept passen.

Naast een breed scala aan leuke, functionele hebbedingen bieden we een hoge mate van klantvriendelijkheid. Duidelijke communicatie, en waar nodig, een stapje extra voor jou als klant.

We wensen je veel plezier bij het vinden van al jouw Wonders!

Anouk Donders

Fotografie door Britt Fluit

Onze merken

Wil je meer weten over de merken die wij voeren? Kijk dan op de pagina Merken. Of ga direct naar de producten van het merk door op het betreffende logo te klikken.