Meri Meri | WannaWonders
15832
page-template-default,page,page-id-15832,page-child,parent-pageid-16118,cookies-not-set,woocommerce-no-js,yith-wcan-free,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Meri Meri

Het begon allemaal in 1985 in Los Angeles aan de keukentafel van Meredith (haar koosnaam was Meri Meri).

Met een schaar, een paar pennen een een potje glitters, werden de eerste kaarten gemaakt. Er begon snel vraag naar meer te komen vanuit de locale winkels, waardoor een tafel en een schaar en wat glitters lang niet meer voldoende waren. Dat was het begin van een nu uitgebreide vrolijke en feestelijke collectie van Meri Meri. Met een aantrekkelijk assortiment van feest tot bakken, van bekertjes tot kaarsjes en voor zowel kinderen als volwassenen.

Tegenwoordig wordt er dan ook niet meer gewerkt vanaf de keukentafel. Het bedrijf is inmiddels gevestigd in Londen en er werken zo’n 20 ontwerpers aan de collectie.

WannaWonders biedt je een uitgebreide collectie voor het feestje van je zoon, je dochter of natuurlijk voor je eigen verjaardag.

WannaWonders | Meri Meri | Dappere Ridders
WannaWonders | Meri Meri | Charms