Handed By | WannaWonders
15836
page-template-default,page,page-id-15836,page-child,parent-pageid-16118,cookies-not-set,woocommerce-no-js,yith-wcan-free,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Handed By

Handed By is hét leidende merk in handgevlochten manden, tassen en woonaccessoires gemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals onder andere gerecycled plastic. De producten zijn handgemaakt en kwalitatief hoogwaardig.

Handed By design is herkenbaar aan het unieke merkstempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar het logo met de hand op staat, wordt op een eerlijke manier gemaakt en is gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij.

Handed By werkt intensief samen met eerlijke en persoonlijke partners, met vaak kleine bedrijfjes, die geloven in hun idee: de wereld veroveren met ambachtelijk gemaakte manden, tassen (en andere spullen) van zoveel mogelijk gerecyclede materialen.

Handed By Toulon Opbergmand