Het is zover... WannaWonders is online! | WannaWonders
Het is zover... WannaWonders is online! | WannaWonders
16274
post-template-default,single,single-post,postid-16274,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,woocommerce-no-js,yith-wcan-free,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Het is zover… WannaWonders is online!

Het is zover… WannaWonders is online!

Vorige week moest er nog steeds heel veel gebeuren. De puntjes op de i zijn best pittig, maar ook heel leuk. En nu is het zover mijn website WannaWonders is online. Wat in mijn leven ooit moest gebeuren, is nu gebeurd.

De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van website bouwen, verpakkingsmaterialen bestellen, producten inkopen, kantoor en magazijn inrichten, enz. Stukje bij beetje werd het steeds meer een geheel. En daartussen heel veel juich momentjes..

De belangrijkste daarvan toch wel de naam en het logo. WannaWonders. Het logo straalt helemaal uit wat ik wil. Fris en sprankelend. Duidelijkheid met een tikkeltje magie.

Een ander juich moment is het uitpakken van de ingekochte artikelen. Lijkt wel pakjesavond! Met als enig nadeel dat het niet uit de verpakking mag en het niet voor mij is….

En last but not least, het afronden van de website. Wat een feest. De webwinkel van WannaWonders is klaar voor gebruik. Helemaal naar mijn zin. Ik hoop dat iedereen er net zo blij van wordt als ik.

5 Reactie's
 • Hanneke Leferink
  Geplaatst op 20:57h, 27 september Beantwoorden

  Wat een super site en enorm leuke produkten!

 • Maaike
  Geplaatst op 13:40h, 01 oktober Beantwoorden

  Wauw wat veel Wanna Wonders! Leuk!
  Heel veel suc6 en ben benieuwd naar de Kerst collectie!

 • margreet
  Geplaatst op 23:00h, 05 oktober Beantwoorden

  Je hebt er wat moois van gemaakt Anouk! Gefeliciteerd.
  Jouw wanna wonders zijn echte wanna haves.

 • Natascha
  Geplaatst op 19:41h, 06 oktober Beantwoorden

  Wat mooi allemaal! En wat een heerlijk frisse website. Gefeliciteerd hoor! Zet mij maar op je klantenlijst. Er is zoveel leuks dat ik bijna niet kan kiezen…

 • Ria Fluit
  Geplaatst op 15:00h, 09 oktober Beantwoorden

  Als oma van 4 kleindochters smul ik van dit assortiment! Voldoende ideeën voor de komende cadeau maanden!

Geef een reactie

*

code